Το κουτί i-xobnu #1

i-xobnu-1

Ίσως έχετε δει σε διάφορα video στο YouTube την παρουσίαση “συνδρομητικών κουτιών”… είναι κάποιες υπηρεσίες που κάνεις εγγραφή, πληρώνεις κάποια συνδρομή και σου στέλνουν π.χ. κάθε μήνα ένα κουτί με κάποια πράγματα μέσα. Δεν ξέρεις εκ των προτέρων τι ακριβώς θα έχει μέσα, απλά το παραλαμβάνεις και το ανοίγεις να δεις τι σου έστειλαν.

Με αφορμή αυτά τα κουτιά λοιπόν, γίνονται διάφορα βίντεο που ο “παρουσιαστής” ανοίγει το κουτί μπροστά στην κάμερα και μας δείχνει τι του έστειλαν.

Εμπνεύστηκα από αυτά τα κουτιά και μου ήρθε η ιδέα να ανοίγω κι εγώ παρόμοια κουτιά. Βέβαια αντί να γίνω συνδρομητής σε κάποια σχετική υπηρεσία, σκέφτηκα να πάρω ένα δικό μου κουτί, να βάζω εγώ ότι θέλω μέσα και μετά στην κάμερα να βγάζω αυτά τα πράγματα από μέσα και να τα παρουσιάζω. Μπορεί για εμένα να είναι ήδη γνωστό το περιεχόμενο του κουτιού, αλλά για τον θεατή δεν νομίζω να έχει μεγάλη διαφορά.

Το κουτί αυτό το ονόμασα “i-xobnu” και ετοίμασα το πρώτο βίντεο της σειράς αυτής (είναι σύντομο βίντεο για μια πρώτη δοκιμή της ιδέας)…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *