Τι έφαγα σήμερα

πιάτο

Το θέμα «τι έφαγα σήμερα» είναι ένα μείζον αλλά και φλέγον θέμα στο YouTube. Αρκετά κανάλια βλέπω να ανεβάζουν βίντεο γύρω από αυτό το θέμα, οπότε σκέφτηκα να κάνω κι εγώ κάτι παρόμοιο.

Διάλεξα, λοιπόν, μία τυχαία ημέρα για να σας δείξω τι έφαγα μέσα στη μέρα και προέκυψε αυτό το video.

Πρωινό δεν έφαγα «σήμερα», οπότε το προσπερνάω και πάω στο κατευθείαν στο μεσημεριανό, το οποίο περιλαμβάνει κάτι σαν λαχματζούν, το οποίο ίσως σας δείξω σε επόμενο βίντεο πως το φτιάχνω αναλυτικά.

Στο βίντεο φαίνεται ένα απόσπασμα πως ετοιμάζω τον κιμά ο οποίος προέρχεται από σφαγμένο μοσχάρι και έχω βάλει και χυμό ντομάτας στον οποίο έχει ρυθμιστεί η οξύτητα με κιτρικό οξύ, απ’ ότι διαβάζω στο κουτί του.

Πείτε μου αν σας ενδιαφέρει να δείτε την συνταγή για το λαχματζούν να το βάλω στο πρόγραμμα.

Στην συνέχεια, κάποια στιγμή έφτασε η ώρα της απογευματινής λιγούρας και για να την αντιμετωπίσω πήρα μερικά κομμάτια σοκολάτας γάλακτος η οποία έχει παρασκευαστεί χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και πολυγλυκερίδια του πολυρικυνελαϊκού οξέως.

Γενικά μου αρέσουν οι σοκολάτες περισσότερο από τα άλλα γλυκά, αλλά τα τελευταία χρόνια προσπαθώ να τις ελαττώσω όσο μπορώ, γιατί παλιότερα μάλλον έκανα υπερκατανάλωση.

Πιο μετά, έφτασε η ώρα του βραδινού, το οποίο περιελάμβανε αραβική πίτα φτιαγμένη χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και μόνο- & δι-γλυκερίδια λιπαρών οξέων, προπιονικό ασβέστιο και σορβικό κάλιο και μέσα στην πίτα έβαλα προσούτο που περιέχει δεξτρόζη, ασκορβικό νάτριο και νιτρώδες νάτριο και θα βάλω επίσης ημίσκληρο τυρί που παρασκευάζεται με οξυγαλακτική καλλιέργεια.

Αυτά είναι μερικά πράγματα που έφαγα μέσα στην μέρα μου, ίσως μελλοντικά να κάνω και άλλα παρόμοια βιντεάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *