+45 χλμ ποδήλατο, σήμερα

Βαδίζω με σταθερό ρυθμό στον στόχο των 4000 χλμ για φέτος, μέχρι στιγμής έχω φτάσει στα 2200 χλμ και έχω την αίσθηση ότι φέτος θα τα καταφέρω (εκτός απροόπτου). Πιστεύω προς το τέλος του Σεπτεμβρίου θα έχω μια καλύτερη εικόνα, αλλά με βάση τους υπολογισμούς μου, είναι εφικτό το ζητούμενο.

τα περιληπτικά στοιχεία της βόλτας μου

Σήμερα για πρωινή γυμναστική έγραψα 45 χιλιόμετρα, εγκαινιάζοντας παράλληλα τα καινούργια πετάλια που αγόρασα χθες.

το vlog μου από την πρωινή γυμναστική με το ποδήλατο

Με τα πετάλια είχα ένα θέμα τους τελευταίους 2 μήνες, αν και το πρόβλημα είχε ξεκινήσει πολύ παλιότερα. Ειδικά το ένα πετάλι είχε αρχίσει από παλιά να νιαουρίζει, και άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα ρουλεμάν του έχουν πολλά ψωμιά ακόμα.

Συνέχισα να γράφω χιλιόμετρα και τελικά ξεχαρβαλώθηκε εντελώς αυτό το προβληματικό πετάλι. Δεν είχα χρόνο να ασχοληθώ νωρίτερα για να το φτιάξω, αν και έκανα μια έρευνα αγοράς.

Χθες εκτός από τα πετάλια άλλαξα και μια σαμπρέλα καθότι έπαθα το λεγόμενο “φούιτ”, μια λέξη που νομίζω στη νότια Ελλάδα δεν την χρησιμοποιούν και πολύ, είναι το αλλιώς λεγόμενο έπαθα “λάστιχο”.

Ένα μικρό αγκαθάκι μου έκανε την ζημιά αυτή την φορά. Εντωμεταξύ επειδή δεν θέλω να καθυστερώ με μπαλώματα, βάζω κάθε φορά καινούργια σαμπρέλα και έχω μαζέψει πολλές τρύπιες σαμπρέλες που πρέπει κάποια στιγμή να κάτσω να τις επιδιορθώσω.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *