Καλοκαιρινές διακοπές στην Λευκάδα (2020)

Παράξενη χρονιά φέτος με την πανδημία και αυτό το καλοκαίρι δεν είναι όπως τα άλλα. Έστω και έτσι, εμείς πάντως βρεθήκαμε και πάλι στην Λευκάδα για λίγες ημέρες διακοπών.

καλοκαίρι 2020

Σε χαλαρούς ρυθμούς, με επίκεντρο κυρίως το κολύμπι και το φαγητό, αλλά κάναμε και μια-δυο βόλτες στο νησί.

#vlog από τις διακοπές μας στην Λευκάδα

Στο βίντεο που ετοίμασα θα δείτε κάποια ψηλά φώτα (ή αλλιώς high-lights, αν το προτιμάτε στα αγγλικά) από την διαμονή μας στο νησί.

Κυρίως στην Βασιλική μείναμε που βρίσκεται στη νότια Λευκάδα, αλλά πήγαμε μια βόλτα και στο Αγιοφύλι, μια όμορφη παραλία κοντά στο χωριό της Βασιλικής.

Επίσης επισκεφτήκαμε το μοναστήρι της Παναγίας της Φανερωμένης και την πόλη της Λευκάδας και κάναμε και μερικές βόλτες εκεί γύρω, στην παραλία του Άη Γιάννη και στην Γύρα.

Αστερίας ο Κοκκινούλης

Εκτός των άλλων, εκεί στην παραλία της Βασιλικής που πηγαίναμε για κολύμπι, είδα και αυτόν τον εντυπωσιακό αστερία και ήταν η πρώτη φορά που βλέπω live από κοντά κάτι τέτοιο. Τον βαφτίσαμε με το πρωτότυπο όνομα “Κοκκινούλη”, αλλά την τελευταία μέρα που πήγαμε δεν τον είδα στη θέση του και προβληματίζομαι τι να απέγινε, χμ.

Φέτος μιας και δεν είχα μαζί μου το ποδήλατο σκέφτηκα να δοκιμάσω το τρέξιμο ως πρωινή γυμναστική. Θυμόμουν από παλιά ότι δεν μου άρεσε ιδιαίτερα το τρέξιμο, αλλά τριγύριζε τον τελευταίο καιρό στο μυαλό μου η σκέψη να το ξαναδοκιμάσω.

Οπότε το δοκίμασα και αυτό και τελικά επιβεβαίωσα αυτό που θυμόμουν, ότι δεν με ενθουσιάζει το τρέξιμο. Έτσι για την πρωινή μου γυμναστική περιορίστηκα στο περπάτημα και επιπλέον το κολύμπι, μιας που είμασταν και δίπλα στην θάλασσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *